Atunci cand iti doresti un automat snacks & drinks care-și face treaba ca un chelner profesionist și nu da batai de cap clientilor cu livrarea produsului dorit, O’Fresh este recomandarea absoluta. Incearca acum produsul nostru de ultima generatie si vei simți diferenta in multiple moduri: 

Daca incape in automat, e ca si cumparat:

Tot ce ai nevoie pentru o zi perfecta de lucru poate fi adaugat in automatul snacks & drinks O’Fresh: sandvisuri, gustari sarate și dulci, bauturi racoritoare, cafele etc.

Unitate de racire performanta & eco-friendly:

Produsele sunt pastrate in automatul O’Fresh la temperaturi optime 24/7, si asta prin tehnologie smart cu un consum redus de energie.

Platesti asa cum vrei tu!

Automatul accepta multiple metode de plata: carduri bancare, bancnote, monede, carduri loyalty, jetoane.

Cere oferta

  2000 vendomate

  >4000

  vendomate
  10 ani experienta

  >15

  ani experienta
  40 mii consumatori zilnic

  >100.000

  consumatori zilnic
  120 de angajati

  >180

  de angajati
  Beneficiaza de telemetrie constanta

  Atat stocurile, cat si vanzarile aparatelor, pot fi inregistrate si monitorizatein timp real, fara erori

  Sunt complet customizabile

  Aparatele au un layout flexibil, usor de configurat si de adaptat nevoilor tuturor clientilor. Configuratia modulara a vendomatului permite multiple combinatii si aranjamente de produse.

  Sunt prietenoase cu mediul

  Automatele noastre de snacks și bauturi au un consum redus de energie, in ciuda faptului ca acest consum poate varia in functie de gradul de utilizare, temperatura ambientala si umiditate.

  Rata de livrare 100%

  Automatele snacks & drinks O’fresh dispun de un sistem dotat cu fotocelule care permite livrarea garantata a produsului dorit în cutia de livrare.