Cine suntem

Ne-am facut debutul in 2008 cu doar cateva vendomate. Am fost primii care am dezvoltat un sistem de telemetrie custom si care am implementat sistemul de plata cu cardul bancar.

Ne place sa inovam si sa gasim solutii adecvate pentru toti clientii nostri. Astazi suntem lider de piata pe segmentul snacks & drinks, avem peste 60.000 de consumatori zilnic si administram cu succes o retea de automate amplasate atat in Bucuresti, cat si in tara.

Suntem certificati in domeniul calitatii: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, membri European Vending Association, iar din 2017 suntem membri Elite Growth (un program / platforma care ajuta companiile ambitioase sa se extinda si sa fie mai competitive pe piata internationala).

Certificat de inregistrare

Certificat activitati autorizate

Valorile noastre:

Avem solutia de vending ideala pentru tine
Angajati profesionisti

>180

angajati profesionisti
10 ani experienta

>15

ani experienta
1500 Vending machines

>3500

vending machines

Solutii vending personalizate

O’Fresh inseamna solutii automatizate, gandite pentru un grad ridicat de confort in timpul orelor de lucru, prin automatele pentru sandvisuri, snack-uri sarate si dulci, bauturi racoritoare sau cafea. In vendomatele noastre gasesti produse raw-vegane, batoane cu nuci caju, curmale, mixuri energizante de seminte, produse fara gluten si multe alte gustari sanatoase.

O'Fresh Vending Solutions
O'Fresh Vending Solutions

Parteneri

Avem parteneriate cu branduri consacrate pentru a va oferi produse de calitate recunoscuta si apreciata.